четвъртък, 1 ноември 2012 г.

Как да постигнем ефекта дълги и извити мигли



Всяка жена мечтае за изразителни мигли, които да придадат на погледа и онази котешка загадъчност, караща мъжете да забравят ума и дума.
     
            Вярно е, че има щастливки, надарени от природата с мигли като на кукла, но ако не сте от тях, няколко малки хитринки ще ви бъдат от полза:
            Запомнете, че косъмчетата на миглите също имат нужда от подхранване. Чудесно средство за това е някое студено пресовано масло- например бадемово или рициново. Нанасяйте с малка четчица три пъти седмично вечер, на добре почистени мигли и скоро ще бъдете изненадани от резултата.
            Не си позволявайте да пропуснете почистването на грима от очите вечер- да преспите с него е пагубно за миглите, защото полепналият грим не им позволява да дишат и да се възстановят през нощта.
            В старите тефтери с бабини рецепти има съвет периодично, например два пъти в годината, да бъдат подрязани милиметър-два от връхчетата на миглите- това ускорява растежа. Ако се решите на тази стъпка, бъдете внимателни. Може да използвате закривената ножичка за маникюр, която да позволи прецизни и фини движения.
            Не се лишавайте от най-ефикасното оръжие за постигане на магнетичен поглед- спиралата, дори очите ви да са чувствителни. Просто потърсете подходящата за вашите очи спирала сред богатия избор от козметика за чувствителни очи. Добре е при гримирането на миглите те да не се слепват, а да бъдат разделени, удължени и видимо по-гъсти. Съществуват и продукти, допълнително обогатени с витамини и протеини за специална грижа.
            За екстремен УАУ! ефект и за някое специално събитие, винаги можете да прибегнете и към тежката артилерия- изкуствените мигли. Има най-различни модели за различен ефект- дълги, гъсти, максимално естествени, дори такива с брокат или нестандартен цвят. С малко тренировки ще се научите да ги поставяте лесно и да се чувствате добре с тях на специалния повод.

0 коментара:

Публикуване на коментар

Архив