вторник, 13 ноември 2012 г.

Ярки дрехи = цветна душа



Ежедневна рокля в сиво и розово

Забелязали ли сте колко ярки, цветни и весели са детските дрехи- в тях умело се съчетават жълто, синьо и зелено, розово и оранжево. Цветните дрехи не са запазена територия за детския гардероб, но все пак. сякаш е закономерност постепенното потъмняване и убиване на цветовете, паралелно с порастването ни.

    Този тъжен факт може да бъде променен- осмелете се да разнообразите гардероба си с цветно намигване, издаващо артистичната ви душа. Не забравяйте, че в психологията съществува цял раздел, наречен цветотерапия, залагащ на вълшебните свойства, които имат цветовете и въздействието, което оказват на настроението ни.
Рокля от плетен кашмир с флорални мотиви
  Ако успеете чрез цветовете в облеклото си да отразите вътрешната си нагласа към света, ще забележите как отношението ви към околните и вас самите се променя към по-добре, успоредно с настаняването в гардероба ви на все повече цветни акценти.Нямаме предвид, разбира се, да се облечете от глава до пети в ярки, крещящи багри, но не се лишавайте от цветната закачка.
  Един шлифер в лилаво е по-ангажиращ от гледна точка на подходящото съчетание с другите дрехи- факт. Но и настроението, което носи е различно.
    Мрачният есенен ден засиява, благодарение на вас и розовата ви рокля- ако не навън, поне в душата ви слънцето изгрява.Ако не можете да надскочите консерватизма при избора на дрехи, разчупете рамките с цветен аксесоар.
   Не се решихте да купите лилавия шлифер? Освежете черния, стилен тренчкот с ярък шал- защо не жълт, или оранжев...нищо,че е ноември- поканете слънцето до лицето си. Снабдете се с така модерните цветни чанти- зелена, оранжева, червена- благодарение на нея и най-строгото делово облекло ще придобие  индивидуалност.
    Бъдете смели в избора на дрехи- чрез тях можете да изразите себе си по-добре,отколкото чрез всякакви думи.Покажете на света ярката си индивидуалност!

0 коментара:

Публикуване на коментар

Архив