вторник, 6 ноември 2012 г.

Секси в офиса? Защо не!



Комплект от блуза и пола с висока талия
Може би ви звучи като шега, но наистина е възможно да бъдете женствена и секси, без да нарушавате строгия дрескод. Разбира се, първо трябва да изясним какво точно значи понятието „секси”, защото ако влагате в него само идеята за дълбокото деколте и полата с дължина на колан, ще останете разочаровани- тази визия е несъвместима с вида на сериозната дама.

    Понятието „секси” е разтегливо и субективно. Секси може да бъде дори откритият врат, разкрит от вдигната на кок коса, с нежно спускаща се надолу къдрица. Секси са и очилата, подхождащи на лицето и стила ви. За много мъже те дори са фетиш, будейки асоциация със строгата учителка в началното училище.
   За да бъдете секси в офиса, не е нужно да показвате плът, напротив. Една строго закопчана риза, в комбинация с пола, очертаваща женствените извивки, може да провокира мъжкото въображение много повече от пищно, разголващо и най-интимните подробности, деколте.
      Изобщо, оставяйки материал за въображението, можете да постигнете изключително секси визия дори на пръв поглед да изглеждате твърде строго облечена. Високите обувки, задължителни за дрескода, не случайно се славят като „най-добрия приятел на жената”- благодарение на тях силуетът се издължава, подчертават се фините глезени, дупето се стяга и повдига. Все пак, при избора на обувки, съобразете се с особеностите на крака си. Ако прасците ви са по-масивни, изберете обувки на по-дебел ток, които освен това са и много актуални този сезон. Ако краката ви са по-къси, спрете избора си на боти, вместо на ботуши. Комбинирайте с тъмни чорапи или чорапогащник, плюс пола-молив...няма как някой да устои на формите ви!

0 коментара:

Публикуване на коментар

Архив