сряда, 7 ноември 2012 г.

Негово величество...клинът



Клин с декорация от кожа

В гардероба си всеки има дрехи-компромис. Те са там, защото са модерни, защото работата ни налага да бъдат там, защото любимият ни ги харесва. Има и друг тип дрехи- те присъстват в гардероба ни, и не можем да си представим липсата им, защото съчетават в себе си практичност, удобство и функционалност. Клинът спада към втория тип.

Сет от широка туника с бял клин
     Едва ли има по-удобна дреха. Не случайно клинът е най-предпочитано облекло за спорт- независимо дали става въпрос за джогинг, аеробика или фитнес. Удобният спортен клин, съчетан с подходящи обувки и тишърт, се превръща и в чудесен екип за разходка в парка или планината, а според материята на клина, бихте могли да го носите с тази цел през четирите сезона.
          Клинът, обаче, отдавна напусна ограничения периметър на спортната дреха и триумфално се нанесе в ежедневното облекло на модерната жена.
    Памучен, вълнен, копринен- еластичният клин е най-удобната дреха, която можете да си представите. В зависимост от общата визия на тоалета, той се явява чудесна алтернатива на панталона или на чорапогащника.
Клин с капси
Съчетанието на туника с клин е перфектен избор за дамите от невръстна до златна възраст и е запазена марка за модерните жени. Това съчетание може да изглежда изключително стилно и делово, или небрежно и модерно-гаменски, в зависимост от това как ще съчетаете дрехите.
Вълнената туника, носена върху клин, с високи ботуши, е отлична алтернатива за късната есен и студената зима, а памучният клин с цветна рокличка е момичешкото намигване в летния следобед.
      Изключително актуални тази есен са клиновете с апликации от кожа, с декорации от капси, ципове и кант в различен от основния цвят. Дали можете да останете незабелязани с такава дреха?

0 коментара:

Публикуване на коментар

Архив