понеделник, 5 ноември 2012 г.

Зима 2012/2013- кои ще бъдат актуалните цветове



Витрините на магазините и любимите онлайн сайтове вече са заляти с колекциите за новия сезон. Какви са основните тенденции при цветовете. Най-характерно е трайното заселване в зимния гардероб на необичайни за сезона цветове.
    Рокли в синьо-зелената гама, шлифери в лилаво и цветни обувки ще радват окото през този, иначе скучен откъм цветове, сезон. Багрите на лятото не отстъпват място на традиционно мрачните зимни цветове.
    Бъдете смели при избора и комбинирането на новите си дрехи, носенето на весели цветове е сигурно средство срещу зимна депресия и истинска цветотерапия. Вечната класика при цветовете не е изместена от трона си и през тази зима. Ансамбли в черно и бяло придават доза аристократизъм в гардероба и се съчетават чудесно с всички останали цветове.
Широка ежедневна рокля в розово
 Любителите на класиката имат богат избор от рокли, панталони и поли в черно, които биха могли да разнообразят със стилни червени обувки или тренчкот в маслено зелено.
  Задължително се снабдете с черен клин, който, умело съчетан с рокля или туника във весели нюанси, всеки път носи различно настроение.
   Актуални за аксесоарите са флорални мотиви и животински принтове- шал в леопард чудесно освежава скучното палто, а гумените ботуши на маргаритки внасят щипка добро настроение в мрачния дъждовен ден.
  Ако се притеснявате от твърде цветните дрехи за ежедневния тоалет, разнообразете сивите зимни дни с весели, топли чорапогащи, които да комбинирате с различни едноцветни поли и рокли, за да заживеят те съвсем различен живот и да освежат визията ви.
    Практичната зимна шапка също излиза извън прозаичната си роля да топли и се нанася категорично в графата на задължителните аксесоари- за излета в планината изберете весела шапка на ярки райета, а в града стоплете главата си с много актуалните шапки с косъм, навяващи мисли за романтичната руска зима и Анна Каренина.

0 коментара:

Публикуване на коментар

Архив