вторник, 13 ноември 2012 г.

Пазаруване извън сезона



 Кой и кога е казал, че за да имате хубави и модерни дрехи, трябва да похарчите маса пари? Има си хитрости, измислени и прилагани по целия свят от дълги години, които тепърва навлизат и в нашия начин на мислене, за да бъдем все по-добре облечени, без това да повлияе драстично на бюджета ни.

Такава хитрост е пазаруването извън сезона. Тоест- немислимата до скоро идея някой да си купи сандали през октомври. За какво са му? За другото лято, разбира се.
Ако купувате дрехи и обувки от сезонните намаления, имате шанс да купите стоките на много по-ниска цена от тази, на която са се продавали преди два-три месеца. Разликата в цената е наистина драстична, затова направете план за действие:
           Първо направете щателен оглед на дрехите от отминаващия сезон и внимателно обмислете какво ще приберете, какво ще изхвърлите, какво ще оставите за ползване извън сезона и какво...изобщо не сте облекли. Преценете от какво бихте имали нужда- блузки, полички, връхни дрехи или обувки и си ги набавете от сезонните намаления.
            Колкото до модните писъци догодина- дизайнерите вече са готови с колекциите и можете да си сверите часовника с тях, но дори да ви е страх да заложите на нещо революционно ново като стил, вечната класика винаги ще е актуална, така че смело купувайте дрехи с класическа кройка в цвят, който ви отива.
В сезонът на разпродажбите, следете внимателно любимите си магазини за големите намаления. Има голям шанс дрешките, които сте си харесали в началото на сезона, но са ви се сторили твърде скъпи, сега да бъдат на повече от прилична цена.
Много удобна практика е да следите онлайн магазините, защото тяхното „обикаляне” не отнема повече време от изпиването на сутрешното кафе, а така шансът да изпуснете намалението на страхотната рокля в точно вашия размер, е нищожен.

0 коментара:

Публикуване на коментар

Архив