петък, 9 ноември 2012 г.

Актуалните палта през зимата на 2012/13 година



Черен шлифер-балон
Прекрасното циганско лято ни поглези тази есен и сякаш не ни се иска да мислим за предстоящата зима. Да, но искаме, или не, тя ще дойде, а с нея и необходимостта от топло палто за градската зима. Какви са тенденциите при палтата тази година?
    Палта от обърнат косъм. Не бързайте с угризенията на съвестта за горките животни, с чиято козина ще се накиприте. Актуални са еко кожите с ефектни десени в нестандартен цвят. Дългият косъм е задължително присъствие в гардероба на модерната дама. Ако цяло рошаво палто ви се вижда прекалено, заложете на космато елече, което внася доза артистично излъчване във визията ви.
Жълто манто с колан
     Кадифе. Да, то триумфално се завръща, при това не само за официални случаи, а и в ежедневния гардероб. Палтото от кадифе е късо, с кройка на сако, вталено и описващо силуета. Актуалните цветове за него са черно, кафяво, бордо, както и по-нестандартните тюркоазено, турско синьо и жълто.
        Макси дължини. Вдъхновени от войнишките шинели, дългите палта са силно вталени, с разкроена долна част и издържани в тъмната гама. Двуредното закопчаване е характерно за милитъри стила, а кройката е женствена и елегантна.
    Палто-балон. Обемните от кръста надолу палта са идеални, ако искате да прикриете някои несъвършенства във фигурата си. Много практични ги прави и фактът, че успешно могат да се комбинират с клош пола.
      Плетени палта. Отново с макси дължина, плетените манта и палта са истински хит в есенно-зимния гардероб. Невероятната женственост и романтичното усещане, което носят тези дрехи, се допълва от богатите бродерии, апликации и флорални мотиви, с които са украсени.

0 коментара:

Публикуване на коментар

Архив