вторник, 13 ноември 2012 г.

Черно и бяло...неделим кръговрат



Черно палто с къс ръкав

Сигурно, прочитайки заглавието, несъзнателно затананиквате прекрасната песен на Георги Христов.Сега, обаче, става въпрос за дрехи и мода, а каква по-ясна дефиниция за модата можем да дадем от кръговрат...

      И така- модният кръговрат отново изведе вечната класика- черно и бяло- на челно място в актуалните цветови съчетания този сезон.Съчетавайки, комбинирайки и флиртувайки с черно-белите акценти, печелите няколко неща:
Черна оригинална туника с бял пояс и пелерина
     Първо- тази комбинация е абсолютно универсална и подходяща както за офиса, така и за неделната разходка, а е и изключително удачна и за коктейл или романтична вечеря.
     Второ- черно-белите дрехи се съчетават прекрасно както помежду си, така и с трети, допълнителен цвят.Освен това, залагайки на цветовете на контраста, никога не можете да изглеждате нелепо- те са спасителният пояс, за който да се хванете, ако получите неочаквана покана за вечеря, а нямате време да се приготвите- заложете на черно-бялата игра и ще се убедите, че напук на злите езици, този избор няма как да ви подведе.
Дали ще комбинирате различните части на тоалета в черно и бяло, или ще заложите на черно-бели принтове и геометрични щампи, няма значение. Удачна и много стилна е и комбинацията от бял костюм или рокля с обувки и аксесоари в черно. Малката черна рокля също се чувства прекрасно, придружена от бели аксесоари като колан, обеци, или колие в перлено бяло. 
Бяла асиметрична туника с черен колан
   Черно и бялото са цветовете, които не трябва да липсват в гардероба ви- дори не само през този сезон, в който модните дизайнери се сетиха за тях...Вечната класика е перфектният избор, независимо дали сте в мрачно, меланхолично или закачливо настроение- тя самата е неделима част от кръговрата живот.

0 коментара:

Публикуване на коментар

Архив