вторник, 13 ноември 2012 г.

Дънки за слаби момичета



Първата асоциация при споменаване на проблеми с фигурата, почти винаги е за излишни килограми. Нека не забравяме, обаче, че твърде слабите жени също имат своите комплекси и често се затрудняват при избора на дрехи- какво да облекат, за да изглеждат формите им по-женствени?! С какви правила трябва да се съобразят фините дами, за да изглеждат секси в дънки:

    Съобразете се с особеностите на фигурата си. Ако имате твърде момчешка структура и ви липсва талия, избягвайте високото закопчаване. Най-удачни за вас са плитките дънки в комбинация с ефектен, широк колан. Добър вариант са дънките с бродерии и декорации по задните джобове, както и с външно пришити такива- така би могла да се създаде оптическа илюзия за повече обем в ханша. Същият ефект създават и по-странично разположените задни джобове.
     Ако краката ви са добре изваяни, позволете си тесни дънки със слим ефект- те ще придадат нужната закръгленост на формите ви. При условие, обаче, че краката ви не са прави и имате проблем с това, удачен избор са т.нар. бойфренд дънки, които са изключително актуални в последните години- техните крачоли са широки, с мъжка кройка и стоят чудесно с ефектен колан и груби обувки, да не говорим колко са удобни. Ако съчетаниете със сако от туид в мъжки фасон, а защо не и врътовръзка, ще се  изтстреляте в модните висини и гарантирано ще съберете погледите на околните.
   Ако сте нисичка, внимавайте с увисналите дънки, колкото и сладка да изглеждате в тях- те създават излюзията за още по-малък ръст, а краката, обути в тях, изглеждат къси. Подходяща за вас е по-високата талия, в съчетание с високи обувки- тази комбинация прави ханша съблазнително налят, а краката- безкрайни. Комбинирайте с така актуалния дантелен корсет- романтично, женствено и секси.
       Високите и слаби дами, реално са щастливки, тъй като могат да си позволят почти всякакъв модел дънки, но все пак- избягвайте тъмните цветове, които биха ви направили още по-слаби. За предпочитане са светли или изтрити дънки, прави или леко разкроени от коляното, а най-удачен би бил вариант с навити на подгъва крачоли.

0 коментара:

Публикуване на коментар

Архив