вторник, 13 ноември 2012 г.

Как да бъдем очарователни на първата среща



Случи се най-накрая- обекта на въздишките и безсънните ви нощи ви покани на среща! Супер!След първоначалната еуфория, обаче, следва ужасният въпрос- Какво да облека???

            Разбира се, искате да сте прекрасни, очарователни, невероятни, неземно красиви, за да забрави той ума и дума и да падне омагьосан в краката ви. За последното не бихме могли да дадем стопроцентова гаранция, но поне можем да ви насочим с основни съвети за това какви грешки в облеклото да избегнете.
            Съобразете се с това къде ще бъде първата среща. Ако отивате на кино, няма нужда да се престаравате с кок и петнадесет сантиметрови токове, освен ако това не е типичният стил, в който се носите.
            Не изневерявайте драстично на обичайната си визия, защото рискувате да не ви познае на уговорената среща. Ако в ежедневието си носите предимно кожени дрехи и гримирате очите си в стил Мерлин Менсън, трудно ще ви бъде да облечете рокля на пеперудки и романтична жилетка, а и той едва ли ще ви хареса така...
   Добре е да се облечете удобно, без да пренебрегвате естетиката, разбира се- ако на първата среща панталонът ви стяга, или сексапилните ви чорапи се свличат надолу, рискувате да изглеждате доста странно в очите на избраника си, а все пак не сте си още толкова близки, че да му обясните странните движения, които правите постоянно...
   Постарайте се да проучите неговите предпочитания и вкус- ако нямате достатъчно информация за това, спрете избора си на по-класически тоалет- избягвайте дълбоките деколтета, които дават ясен сигнал в мъжкия мозък и ви правят да изглеждате твърде евтина, но и не прекалявайте с твърде пуританските мотиви в облеклото си като якички, закопчани догоре и плисирани поли под коляното.Масивните бижута, силният грим и прекалено екстравагантните дрехи никак не са за препоръчване, агресивният парфюм също.
       Бъдете преди всичко себе си- ако искате бъдеще с този човек, трябва от сега да свиква с това коя сте вие

0 коментара:

Публикуване на коментар

Архив