понеделник, 5 ноември 2012 г.

Дрехи за (не)пораснали момичета

Черен гащеризон с цип на деколтето

Наскоро една съседка ми направи не до там дискретна забележка, че в новата ми позиция на майка, при това над 30-те, никак не ми отива да се обличам както преди. Хм!Защо? И се замислих- кои са дрехите, които порасналите момичета могат да заемат от тийнейджърския гардероб?

   Чорапи по коляното. О, да! В съчетание с мини пола с трапецовидна форма стоят чудесно. Според модела, десена и случая, могат да се комбинират и с обувки на платформа, и с ток и с...
     ...Кецове- разбира се! Има ли по-удобни обувки за жена, бутаща количка, гонеща дете или разхождаща се в парка?! Тези страхотни обувки се носят и с джинси и с къси панталонки, а ако са в нестандартен цвят- още по-добре.
Дамски шарен гащеризон
Гащеризон. Тази дреха, вдъхновена от гардероба на децата, съществува във варианти, достойни за носене и на делови обяд. За разходката в парка- дънков, за деловата среща- вълнен, в съчетание с риза. Гащеризонът е чудесен избор и през лятото и през зимата.
Гумени ботуши- супер актуални от няколко години насам, освен това незаменими в кишата и дъжда. Сухите крака не са единствената екстра, която ще получите- свежите десени внасят усмивка и слънчев лъч, незаменими са за разходка сред нападалата шума. Изчистените модели, пък, са подходящи дори за работния ден.
Черна спортно-елегантна рокля с щампа
Ленти, шноли, фиби, диадеми...и прочие красоти. Защо не? Разбира се, няма как да сложите огромните панделки, които майка ви е запазила от вашето детство- най-малко не са модерни вече. Обаче чудесен избор е цветна диадема, с която да укротите буйните коси. Весела шнола носи момичешко настроение, а в работния ден закачката в косите е в семпъл дизайн, успешна алтернатива на традиционното бижу.

0 коментара:

Публикуване на коментар

Архив