вторник, 6 ноември 2012 г.

5 начина да се преобразите за 5 минути



Едва ли има жена, на която не и писва в един момент...от рутината, ежедневието, работата, времето, проблемите...Иска ви се промяна?

Да сте чували, че първото нещо, на което посяга жената, имаща нужда от промяна на нещо в живота си, е...косата. Дали ще я направите от дълга къса или от руса- черна, помислете добре. Защо първо не опитате с промяна, която няма да доведе до толкова драстично необратим ефект.
1.  Гримирайте се в нестандартен и нетипичен за вас цят и стил. Тюркоазени сенки или оранжево червило, ако сте консервативна; опушен грим и вамп-визия, ако сте привърженик на естествените цветове; изкуствени мигли и брокат, ако сте мъжко момиче. Първото удоволствие ще бъде от самото гримиране в съвсем нов стил, второто- от реакцията на околните и вашата собствена, щом се видите. Може пък и да ви хареса.
2. Накъдрете си косата...или я изправете. Ако имате маша с различни приставки, това няма да е проблем- промяната във визията е бърза и ще ви донесе ново настроение. Ако нямате маша, спомнете си старите ученически трикове с хартийки и плитчици. Забавно е.
3. Купете си нов парфюм. Да! Ароматите имат вълшебното свойство да променят настроението, а от там и излъчването. Старият ви парфюм е наситен със старите спомени. Дайте си шанс за промяна, започвайки от аромата. Няма да ви навреди.
 4. Облечете се нестандартно за стила си. Ако носите предимно строги костюми, купете си романтична рокля с пеперуден десен. Ако носите само панталони- открийте прелестта на краката си с мини пола. Купете си цветен чорапогащник- закачливото послание, което носи, ще накара и вас да се усмихнете.
 5. Направете си временна татуировка. Дори да е на място, което не се вижда от околните, усещането за щурата рисунка върху вас ще ви накара да се почувствате дива и неразумна. Нямахте ли нужда точно от това?!

0 коментара:

Публикуване на коментар

Архив