понеделник, 29 октомври 2012 г.

Есен в града

Жълто манто с колан и висока яка

С отминаването на горещите летни дни и края на отпускарския сезон, идва времето на романтичните есенни разходки по обагрената шума. Скъсяването на деня, хладните утрини и дъждовните нощи, налагат своите изисквания към облеклото.


Памучно манто

    След разголените летни дрешки, есенният гардероб е контрастиращо стилен. Минимализмът, наложен от жегите, е заменен с уюта на пухкавия шал, топлата жилетка и стилни обувки.
  Есенните багри се пренасят и в гардероба- червено, оранжево, зелено, кафяво, жълто- типичните есенни цветове, придаващи допълнителна мекота на женския силует, огрян от нежното слънце на циганското лято.
   За да сте актуални и тази есен, заложете на мека рокля от естествена материя, плавно следваща извивките на тялото ви. Жилетката е задължителна за студените сутрини, затова не пропускайте да се снабдите с тази практична и красива дреха в актуалните за сезона цветове.
   Есенната романтика е невъзможна без любимите шалове, топлещи раменете ви, но и способни да променят до неузнаваемост всеки доскучал ви тоалет.
    Тягосното настроение, породено от есенните дъждове, ще подобрите с нестандартен шлифер в необичаен цвят- лилавото контрастира на сивото небе, а зеленото носи глътка пролетна свежест дори през октомври.
     За да останат краката ви сухи, снабдете се с изключително актуалните в последните години гумени ботуши. Десените тук са толкова разнообразни, че дори въображението ви не би могло да ги обхване- от крещящи розови ботуши на неонови точки, през романтични щампи на маргаритки, до стилни черни ботуши, подходящи дори за гардероба на деловата жена.
    Краката си стоплете с плътен чорапогащник- на весели райета за разходката в парка и едноцветен за работния ден. Цветните чорапогащи, освен че са незаменими в студа, освежават иначе скучните дрехи- прекрасна е комбинацията от черна семпла рокля и червен чорапогащник.
Памучна широка блуза с пояс на кръста


Елек-манто от памучен плат


0 коментара:

Публикуване на коментар