сряда, 31 октомври 2012 г.

Лакът за нокти през есента



Всяка дама иска да бъде винаги привлекателна и актуална, в крак с модните тенденции. Подновявайки есенния гардероб, не забравяйте да сверите часовника си за най-новите тенденции при лаковете за ноктите през есента.


    Преминаването от неонови към по-пастелни и убити цветове тази есен ще бъде още по-бавно. Веселите летни нюанси не бързат да освободят място на типично есенните. Спокойно може да продължите обагрянето на ноктите си в тюркоазено - много актуален през това лято цвят. Нюансите на зеленото плавно преминават от ментово - резидаво към по-приглушеното зелено на горския мъх. Синьото прелива от нежното синьо на юлското небе до цветът на надвисналите през октомври дъждовни облаци. Сивото е изключително актуално, особено в интересните варианти с полихромно преливане към кафяво и лилаво.
  Неоновите жълто и оранжево, които носехме на плажа, през есента отново са на гребена на вълната, но вече са по-меки и пасторални - представете си багрите на есенната гора. Жълтото прелива в охра, оранжевото в керемидено, а червеното властва във всичките си нюанси- от ярко алено до бургундово червено. Няма да сбъркате ако заложите и на цветовете в кафяво-бежовата гама, които стоят особено добре на къси нокти.
      Ако сте привърженичка на по-дискретния маникюр, заложете на дискретния чар на цветовете шампанско, слонова кост или бледо кремаво с розов привкус. Както винаги е актуален и френският маникюр, който може да разнообразите с цвят, различен от традиционния- елегантна е комбинацията от два приглушени нюанса на розовото.
        За по-смелите дами дизайнерите са предвидили смели металикови цветове- зелено и синьо, виолетово и черно. Продължават да са актуални и холограмните лакове, които разкриват красотата си на нежното слънце през циганското лято- те преливат цветовете на цялата дъга върху ноктите ви.
            Тотален хит е комбинацията от няколко цвята върху ноктите. В зависимост от това дали ви предстои работна седмица или нощно парти, може да изберете по-дискретна или по-смела комбинация. Подходящи за деловата дама са цветовете в кафяво и теракота, а защо не и комбинацията от сиво и черно с лек шимър. За партито в клуб изборът е въпрос на въображение.
            Каквито и цветове да изберете за есенния си маникюр, обаче, никога не забравяйте, че за да бъдат ноктите красиви, те трябва да бъдат добре поддържани и оформен

0 коментара:

Публикуване на коментар