петък, 11 януари 2013 г.

Януарските намаления - къде, на какво, как?


Зимните намаления са лукс, с който българските потребители най-после се сдобиха. Те най-вече обхващат разпродажби на дрехи, тъй като от януари всяка уважаваща себе си жена започва да рови youtube.com и сайтовете на големите модни къщи и дизайнери, за да разбере колко пари трябва да отдели от бюджета си, за да е актуална през наближаващия сезон – пролет- лято. Това кара търговците на ботуши, зимни чанти, дрехи и аксесоари да грабват обратно вниманието им и да го привлекат към текущите модни тенденции. Това от една страна е маркетингов трик – но от друга – дава възможност на много жени, които са въздишали по картинките в онлайн магазините (особено онези, на които цените започват с 2 и има още 2 цифри след тях :) и витрините на магазините, да се сдобият с мечтаната дреха на по-разумна цена.

Какво препоръчват експертите по пазаруване на Карамела Фешън, за да останете доволни от своите покупки и да се възползвате в максимална степен от възможността да получите качествени продукти с реално намаление? На първо място – направете проверка на гардероба си.  Може би точно сега е момента да пенсионирате старото си и поопърпано кафяво палто и да го замените с ново, с актуална кройка и десен. А ако имате предимно кафяви зимни чанти и ботуши, може би точно сега е моментът за нова придобивка във виолетовата или зелената гама, която иначе не бихте се осмелили да купите. При всички положения дрехите, които ще замените с нови, и които са свързани с ваши аксесоари и обувки, е добре да следват принципа на комбиниране.
Друг вариант е да подходите разумно и с малко хитринка да се сдобиете с повече комбинации за обличане. Понякога в гардероба ни има дрехи, които биха могли да се съчетаят прекрасно, но им липсва обединяващ елемент. Например – класическата права рокля може да разнообразите като добавите подходящ втален елек с пеплум, който е чудесен аксесоар и за ризи. Пеплумите са сред водещата тенденция за този сезон, а кройката им е същински благодат и за дами с по-голям размер от S и М. Пеплум кройката прикрива несъвършенставата като същевременно деликатно подчертава женствените изивки. Една такава дреха с по-универсално приложение или рокля в спортно-елегантнен стил могат да обогатят гардероба ви повече, отколкото изглежда на пръв поглед.
След като решите от какви дрехи за сезона имате нужда, започнете проучване. Проверете дали магазините и марките, които харесвате, предлагат следколедно намаление. Ако изберете удобния и топъл вариант на онлайн пазаруването ще спечелите още едно предимство – възможността да сравнявате директно артикули от различни онлайн магазини.
Не на последно място – въоръжете се с непробиваемо добро настроение. Специалистите от Модна академия „Карамела Фешън” твърдят, че ако пазарувате, докато сте ядосани, разстроени или с негативна нагласа към себе си и света, шансът след само 2 дни да не харесвате покупките си е огромен. И – обратното – ако подходите към пазаруване от зимни намаления с ведро настроение и желание да украсите света – това наистина ще се случи.
Caramella-fashion.com – Дрехи с вкус! ви желае приятно пазаруване с януарските си намаления!

0 коментара:

Публикуване на коментар