четвъртък, 6 септември 2012 г.

Пастелна красота в есенната мода




damski shlifer
Маслено зелен шлифер
Септември е месецът, в който къде с тъга, къде с радост осъзнаваме, че оставяме още едно лято зад гърба си. Възможно е още да се наслаждавате на плясъкът на вълните и писъкът на гларусите, но моментът, в който ще се наложи да приберете плажните принадлежности до другото лято, неумолимо наближава. Плаши ли ви контрастът между горещите летни дни и тихите есенни вечери?

Тази есен смяната на сезоните не идва със стряскащото усещане за край на ваканцията, защото летните неонови цветове в гардероба плавно преминават в красиви пастелни багри.
Красотата през есента е мека, загадъчна и тиха - няма ги ярките емоции и горещите страсти на юли, няма го знойното августовско слънце, което ни заповядва минимализъм в облеклото - изгарящите му лъчи са заменени от тихото погалване на циганското лято - нежно и едва доловимо, то ни носи усмихнат спомен за това, което беше, и обещава да се върне пак, догодина.
Колко тъжно би било, връщайки се към обичайното си ежедневие, да забравим безгрижните летни усмивки и да наденем старите, до болка познати сериозни гримаси, заедно със старите дрехи...Не го допускайте. Подчертайте  красотата на прехода чрез визията си!
damska pamuchna roklq
Мека памучна рокля Caramella fashion
Оранжево, зелено, червено и кафяво- багрите на гората заемат мястото си и в гардероба на модерната жена като подчертават женствената визия. Защо да се ограничим само до тях, обаче... Отдавна отмина времето, в което присъщи за студените месеци бяха студените, мрачни цветове. Психолози и модни диктатори съветват да изберете свежи и нежни цветове за топлите си дрехи, за да се спасите от типичната за мрачното време скука и депресия. Бъдете смели - комбинирайте дрехите и аксесоарите си без да робувате на стереотипи.
Защо не заложите на комбинацията от няколко пастелни тона в един тоалет - много елегантно е съчетанието от по-тъмна и по-светла тоналност на един цвят или акцентирането чрез аксесоар - независимо дали това е стилна чанта в пастелно жълто, освежаваща скучния костюм, или колие с камъни в цвят пепел от рози. Не забравяйте шала, който освен чисто практичната си роля да стопли раменете ви, ще ви донесе и усещането за уют и мека ласка.
Пастелните тонове стоят прекрасно на естествените материи, които преобладават в есенния гардероб. Меката жилетка в млечно сиво ще предпази тялото ви от хапещия студ сутрин и се комбинира чудесно с всички дрехи в есенния ви гардероб. Красотата на плетивата се разкрива най-добре, когато са издържани в романтични и елегантни пастелни цветове, създаващи усещане за комфорт и хармония в забързаното ежедневие на работещата жена.
сиво манто
Памучно манто от Caramella Fashion
Не забравяйте, че пастелните цветове и романтичната визия, която създават, изискват женствена прическа и деликатен грим в същия стил. Небрежен кок с няколко паднали къдрици би бил чудесно украшение, с което да завършите тоалета си- едновременно женствен и делови, носещ усещане за мекота и топлина, също като сезона, който ни предстои- тих, наситен с багри, галещ окото и сетивата, изпълнен с хармония и красота!
Есен е!
Насладете и се!

0 коментара:

Публикуване на коментар