петък, 28 декември 2012 г.

Отразете блясъка на нощта във визията си


         Вперени в проблемите на деня, в професионалните ангажименти, курсовете, деловите контакти, дори не си спомняте от кога не сте се забавлявали в дискотека или клуб?
            Получавате покана за нощна веселба и... ужасени се изправяте пред гардероба. Нуждите на ежедневния ви тоалет напълно са погълнали дрешките за парти, а само преди няколко години те преобладаваха в дрешника ви...
            Дори не знаете какво да облечете?
            Спокойно!
            Докато поправите грубата грешка и попълните пропуска с липсващите купонджийски дрешки, ще трябва да пригодите деловите дрехи за партито в бара.
            В дрескодът на нощния живот важи едно правило- няма правила. Колкото по-бляскаво, шантаво и предизвикателно се облечете, толкова повече възхитени погледи ще съберете.
            Скучната черна рокля, с която ходите на работа, ще се превърне в секси дрешка, ако я комбинирате с ефектен чорапогащник-мрежа, златисти бижута и обувки с пайети.
            Дори костюма от панталон и сако се превръща в подходяща за нощен клуб дрешка,ако смените скучната риза с бляскаво златисто бюстие или топ с пайети.
            Златно и черно е комбинацията, която няма да ви подведе- смело съчетайте цветовата комбинация и в грима си, с който е редно дори да прекалите, за разлика от грима на сутрешната оперативка вофиса J
            Драматичен поглед ще постигнете с помощта на черен молив, с който да подчертаете долния клепач- размажете смело с апликатор, за да избегнете резките линии, а със златисти сенки изсветлете горния клепач. Озарени скули и бляскави устни ще ви превърнат в кралицата на купона.
            Не забравяйте златните мотиви на ноктите- топ лак с ефект на златни люспички стои прекрасно на скучната черна основа и е финалната нотка, с която ще позлатите визията си в бляскавата нощ.

0 коментара:

Публикуване на коментар